Hein van The Spitfires, ook voor jouw feest

hein migchelbrink dvd

Hein van The Spitfires al dan niet met Harco (van Harco & Hein) op jouw jaarfeest, zomerfeest, piratenfestival, tentfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, uitvaart of ander feest? Voor boekingen, afspraken of vragen kun je contact opnemen met Hein Migchelbrink;

Hein (of Marijke) is te bereiken op nummer 0573-452527, of via info@spitfires.nl.

Boek Hein Migchelbrink

Te klein podium, te dure catering, te veel uitgegeven aan het feest of gewoon fan van Hein? Boek de frontman van The Spitfires als bandartiest zonder muzikanten, tegen zeer voordelige tarieven! Eventueel met of zonder geluidsapparatuur en lichtshow.

Vraag gerust om meer info en bel met Hein Migchelbrink 0573-452527.

Verhuur licht- en geluidsapparatuur

The Spitfires hebben volledige up-to-date licht- en geluidsapparatuur in eigen beheer. Deze apparatuur is te huur, inclusief zeer bekwame roadies, vervoer en chauffeur. E-mail voor meer informatie met info@spitfires.nl.

Presentator

Vraag Hein Migchelbrink naar de mogelijkheden om jouw feest te presenteren. Hein heeft jarenlang ervaring met de aankondiging en presentatie van collega-artiesten, en het in goede banen leiden van o.a. muziekfestivals. Op professionele en geheel eigen, vermakelijke wijze wordt de bezoeker van jouw feest door de avond geleid.

foto-hein-16

Er zijn geen producten